Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP lansează „OCHELARII"
2020-07-16 19:03:48

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What’s UP fac o super echipă și prezintă „OCHELARII”, o piesă nonconformistă, fresh și super catchy, pe beat-uri dance și cu influențe din muzica indiană, ce poate deveni ușor unul dintre cele mai ascultate single-uri ale verii. Compus de către cei cinci artiști, „OCHELARII” este un single pentru care „ar fi bine să fii pregătit„ pentru că o să fie hit, iar clipul în regia lui Boier Bibescu completează prin imagini bold vibe-ul piesei.

Cei cinci artiști sunt la prima colaborare în această formulă, însă de-a lungul timpului drumurile lor s-au mai intersectat și acum îi leagă o prietenie puternică și o chimie muzicală ce poate fi observată cu ușurință.

„«OCHELARII» este primul single de pe următorul meu album care se numește «Next Level» și îl voi lansa în toamna asta :). Cu Doddy mă leagă o prietenie de peste 10 ani la fel și cu SHIFT și Whatzy. A fost doar chestiune de timp până la piesa asta, pe care am făcut-o în mașină în drum spre un concert, mai exact un bal de boboci :)). Videoclipul este regizat de mine și absolut tot conceptul este creat de mine”, povestește Boier Bibescu.

Boier Bibescu a făcut un obicei din a-și produce și compune propriile single-uri, iar „OCHELARII” nu face o excepție de la regulă. De-a lungul timpului a colaborat cu numeroși artiști precum Khalif, Alex Velea, LLP, John Baiat Bun, Rashid, Stress și a lansat piese precum „Îmi e dor”, „Stare de Show”, și „Noi 2″, single-uri care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *