Boier Bibescu continua starea de show cu single-ul “Hazu Toba Basu”
2016-10-13 19:45:15

Dupa ce aproape 7 milioane de persoane au intrat in “Stare de Show” alaturi de Boier Bibescu, artistul si-a adunat din nou gasca de baieti si au pus de un nou videoclip urban, “Hazu Toba Basu”.

De aceasta data, Boier Bibescu a facut echipa cu Dj LLP, Jon Baiat Bun si o noua voce fresh pe nume Anuryh.
Cu toate ca Alex Velea nu canta pe single-ul “Hazu Toba Basu”, acesta apare in doua secvente din videoclip, anuntand de fapt lansarea noului single “Monstru”, o colaborare intre Boier Bibescu si Alex Velea.

“Mi-am dorit o noua piesa de club, care sa fie diferita prin sound si prin mesaj. Asa a iesit “Hazu Toba Basu”, la care am lucrat impreuna cu DJ LLP, colegul meu, care mi-a prezentat-o pe Anuryh. De Jon Baiat Bun ma leaga o prietenie de 10 ani si am colaborat de foarte multe ori”, spune Boier Bibescu despre noua lui piesa.

Cum artistul nu se ocupa doar de productie si compozitie muzicala, acesta si-a pus amprenta si asupra videoclipului, care a fost filmat la “Moara lui Assan” din Bucuresti, un monument istoric lasat in paragina.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul noului single al lui Boier Bibescu, “Hazu Toba Basu”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *