Bogdan Medvedi, fostul lider al trupei MAXIM, revine în muzică și lansează o piesă de dragoste cu Nicole Cherry, Atât de aproape!
2020-10-29 20:06:28

Pe 3 noiembrie, Bogdan Medvedi, fostul lider al trupei MAXIM, care cu șase ani în urmă cucerea inimile fetelor cu piesa Sărutări criminale, și Nicole Cherry lansează piesă Atât de aproape, o colaborare inedită ce sună perfect, în care vocile celor doi artiști dau profunzime și sensibilitate. Este pentru prima dată când Bogdan și Nicole colaborează, iar melodia aduce un vibe romantic și prezintă o poveste pură de iubire și loialitate.

 

“Îmi plac mult vocea lui Nicole și imaginea ei fresh. Ne-am văzut la studio, i-am prezentat piesa și, din fericire, ea a fost încântată. Ne-am dat seama imediat că vocile noastre se potrivesc perfect, așa că acum ne pregătim să lansăm Atât de aproape, o piesă care vine în întâmpinarea iernii și aduce căldură în suflete”, a spus Bogdan Medvedi.

 

“Suntem atât de aproape de lansarea piesei noastre. Abia aștept să ascultați ce am pregătit cu Bogdan. Este o piesă care ne place foarte mult și în care avem încredere. Ne vedem online pe 3 noiembrie!”, a declarat Nicole Cherry.

 

Piesa va fi lansată pe 3 noiembrie, pe canalul de YouTube Bogdan Medvedi, unde artiștii sunt nerăbdători să vadă reacțiile fanilor.

 

După succesul pe care l-a avut cu trupa MAXIM, Bogdan a decis să înceapă o carieră solo. Cunoscut pentru muzica lui cu un sound cinematic, Bogdan își compune și scrie singur piesele și iubește să spună povești de dragoste prin intermediul melodiilor lui.

 

Șapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 2.000.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top.

Noi abia așteptăm, voi?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *