Bob Sinclar feat. Robbie Williams - Electrico Romantico
2019-01-18 15:48:17

Bob Sinclar, DJ-ul de origine franceza cunoscut pentru hit-uri ca “Love Generation” si “World Hold On”, colaboreaza cu Robbie Williams pentru noul single – Electrico Romantico.

Povestea din spatele lansarii este cel putin neasteptata, artistii intalnindu-se din intamplare la scoala unde invata copiii acestora. Decizia de a lucra impreuna a venit aproape instant, iar la scurt timp a luat nastere piesa.

Productia energica imbinata cu optimismul specific pieselor lui Bob Sinclair este completata perfect de versurile scrise de Robbie Williams, ce te invita sa iesi din zona de confort si sa traiesti viata dupa cum iti dicteaza inima.

Christophe Le Friant, cunoscut dupa numele de Bob Sinclar este unul dintre cei mai faimosi DJ si producatori de muzica house si-a inceput cariera in 1998 cu albumul Paradise si in anul 2006, a atins locul 1 in topuri pe plan mondial cu al patrulea album numit Western Dream si in anii urmatori a lansat alte cinci albume care au avut succes.

Robbie Williams, unul dintre cei mai faimosi interpreti britanici din ultimii 25 de ani, este cunoscut pentru munca sa din cadrul formatiei pop Take That dar si pentru cariera solo pe care a inceput-o in anul 1996 cu albume de renume precum Sing When You’re Winning, Escapology si Life Thru a Lens.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=RqRMFC0CzsQ

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *