Bob, Narcisa și What's UP lansează „PrimaVara"
2020-09-25 16:49:17

Bob, Narcisa și What’s UP colaborează pentru prima dată și lansează „PrimaVara”, o piesă despre cel mai frumos sentiment pe care îl poți întâlni în viață: dragostea. Bogăția unui om se măsoară în primul rând prin cei care îl iubesc necondiționat, dar mai ales prin sufletul său pereche. Iubirea nu o poți cumpăra, ci apare în viața ta fără să bată la ușă sau să îți trimită o notificare în cutia poștală.

Compus de către What’s UP alături de Alexandra Stânciu și Răzvan Bătrânu, „PrimaVara” este un single ce te poartă într-o călătorie a iubirii, iar videoclipul transpune prin imagini povestea de dragoste din spatele versurilor.

„Sunt un copil și muzica este jocul meu preferat. Piesa «PrimaVara» marchează debutul meu în industria muzicală și totodată și în viața sentimentală. Este despre prima dragoste în brațele căreia totul pare la prima atingere. Prima Vară, prima iubire când totul se simte a renaștere, a nou, a primăvară. Mă bucur de această colaborare iar colegii Whatzy, Narcisa și Boier au simțit fiorul acestei piese și le mulțumesc pentru energia minunată depusă”, povestește Bob.

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie. Totul a început de la o chitară pe care Bob și-a făcut-o din carton până când a ajuns să urce pe scenă alături de prima lui trupă de muzică folk. O altă pasiune a artistului este dansul, acesta fiind b-boy pentru o perioadă. În plus, Bob a reușit să îmbine cele două pasiuni ale sale și a format trupa Today, un proiect despre muzică, dans, acrobație și amprentă spirituală.

Narcisa Moisă s-a născut pe 18 iulie 1990 în Botoșani și a ajuns cunoscută datorită vocii sale. Provine dintr-o familie de lăutari, iar după ce a hotărât să își înceapă cariera muzicală, Narcisa a colaborat cu diverși artiști din industria muzicală.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine”, piesă ce are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții, iar în martie a lansat „Roboți”, o piesă cu un mesaj puternic pentru umanitate. În ultimele luni artistul a avut colaborări surpriză pentru fanii săi și a lansat hit-uri precum „Ce n-aș da”, alături de Jador și a ocupat poziția 1 în Trending, „Du-mă unde vrei”, alături de Dima Trofim, dar și un remake al piesei „A”, alături de Bogdan de la Ploiești.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *