Blocata in trafic, Andreea Balan isi provoaca fanii la un concurs cu #SensUnic!
2017-01-26 17:52:45

“Dragii mei,

Sunt blocata in trafic in drum spre filmarile “Te cunosc de undeva” si mi-a venit o idee pentru un concurs! Cine vrea sa ne plimbam impreuna cu masina si sa facem karaoke pe #SensUnic?

Hai sa va vad, voi alege patru castigatori pana la finalul lunii februarie! Va pup!” – este mesajul postat de Andreea Balan pe pagina de Facebook unde a strans peste 2,5 milioane de prieteni.

Cantareata-dansatoare a reusit sa bifeze un nou hit in devenire cu “Sens Unic”, noua melodie ce se claseaza pe primul loc in topul celor mai vizualizate clipuri pe YouTube in Romania si se mentine in continuare in interesul fanilor cu aproape 1,5 milioane de vizualizari si zeci de mii de comentarii pozitive.

Noul single a primit deja si OK-ul celor mai difuzate posturi de radio din Romania fiind compus de unii dintre cei mai prolifici producatori romani. Videoclipul a fost filmat in Los Angeles in regia lui Edward Aninaru si directia creativa semnata The Fashion Jumper.

Andreea isi provoaca fanii la un concurs cu #SensUnic in care acestia pot castiga o cursa cu artista in care vor face karaoke pe noul single si se vor distra. Cei dornici sa se plimbe cu masina solistei trebuie sa posteze un filmulet pe YouTube cu hashtagul #SensUnic in care mimeaza sau canta noua melodie. Partea interesanta este ca filmarile trebuie sa aiba loc intr-un mijloc de tranport – fie masina, autobuz, metrou, tramvai, bicicleta – iar concursul se adreseaza fanilor din toata tara. Vor fi alesi patru castigatori, unul pe saptamana pana la finalul lunii februarie.

Start joc!

Mult succes tuturor!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *