Black Matias lanseaza “Atat de Rece”, featuring What’s UP
2018-02-28 16:42:26

Black Matias si What’s UP sunt iarna pe val, iar acum a venit momentul pentru “Atat de rece”! Primul cod rosu din aceasta iarna, iar cei doi artisti lanseaza single-ul si clipul “Atat de rece”. Piesa este produsa de What’s UP si compusa de catre cei doi artisti, iar clipul este regizat de Ionut Trandafir si Radu Selaru. Single-ul si clipul subliniaza in versuri si imagini o relatie toxica, rece, dintre doi oameni posesivi. In plus, in videoclip, rolul feminin este jucat de Stefania, una dintre cele mai cool si sexy vloggerite din tara.

“Piesa «Atat de rece» isi astepta momentul perfect de lansare. Primul cod rosu si gata scoatem boogie-urile si placile si o punem de un clip. Sunt expert in lansari de piese de iarna in martie si mereu am norocul sa ninga. Lasand gluma la o parte, este primul proiect al lui Matias, un prieten vechi, sper sa-i poarte noroc si sa va placa aceasta colaborare”, declara What’s UP.

“Sunt mandru sa lansez primul meu proiect alaturi de Whatzy, mai ales ca a trecut atat timp de la «Povestea inimii», unde eram doi copii cu un vis comun. Ne-am distrat de minune la filmari si sper ca aceasta piesa sa va incalzeasca sufletele chiar daca este vorba despre o despartire”, marturiseste Black Matias.

“Imi place sa lucrez alaturi de prieteni; atmosfera este relaxanta si mereu este un vibe bun la filmari, le doresc bafta in acest proiect si sper sa va placa”, adauga Stefania.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzati artisti, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Ruby si altii. De ziua lui de nastere, What’s UP a facut cadou publicului :”Ora 2″, iar pe 14 februarie, de Ziua Indragostilor, What’s UP a facut o declaratie de dragoste „spumoasa”, plina de emotii si a lansat “Hana”.

Black Matias este fotomodel, fashion influencer si MC, iar anul trecut, s-a intors acasa cu dor de tara si chef de muzica, primul lui vis.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Atat de rece”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *