Bishop Briggs lansează single-ul „Champion”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Bishop Briggs, al cărei album de debut s-a clasat în top 10 în Billboard Album Chart, lansează acum single-ul „Champion”, alături de un videoclip regizat de către Tim Mattia.

Bishop a celebrat lansarea videoclipului pe chat-ul de la YouTube, unde a discutat cu fanii şi a răspuns la întrebări.
Melodia „Champion” este produsă de Joel Little (care a colaborat şi cu Taylor Swift, Lorde, Khalid) şi a fost scrisă alături de K.Flay.
Track-ul începe cu un acord de chitară acustică, având în continuare un beat de stadion, în timpul ce textul accentuează versul extrem de motivaţional „I”m a champion”.

“Champion este o piesă pe care am scris-o în momentul în care stima mea de sine era extrem de scăzută. Ca femeie, am fost instruită să fiu în atât de multe feluri în acelaşi timp: sexy şi drăguţă, stăpână pe mine, dar şi umilă, inteligentă, dar nu prea şi lista poate continua la nesfârşit. Compunând această melodie m-a ajutat să-mi pun o întrebare: Oare dacă aş fi eu însămi? Cum ar fi dacă ar exista o lume în care vulnerabilitatea mea ar fi cea care mă face puternică?”, declară Bishop.

Bishop Briggs va fi prezentă în cadrul emisiunii TV The Late Late Show With James Corden pe 29 iulie, inaintea festivalului Lollapalooza unde va urca pe scenă. “Champion” este lansat după single-urile “Wild Horses”, “White Flag” sau “River”.

Încă din 2017, Bishop a reuşit performanţa de a se poziţiona ca un artist empowering. Dacă vorbim despre performanţele sale muzicale, putem enumera un număr total de stream-uri de 1,5 miliarde, un disc de platină pentru single-ul “River”, iar albumul “Church of Scars” a ajuns în Top 10 Billboard Album Chart.

Păreri?

Comentarii