Billie Eilish lanseaza piesa „wish you were gay"
2019-03-05 16:42:31

Cum data de 29 martie se apropie si, odata cu ea, si lansarea albumului „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, Billie Eilish decide sa mai aline nerabdarea fanilor si sa le ofere cadoul unei noi piese, „wish you were gay”.

Albumul „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” poate fi precomandat aici: https://umusic.lnk.to/whenweallfallasleep

„wish you were gay” a devenit unul dintre materialele preferate de fani, chiar din 2017, anul in care demo-ul piesei a inceput sa circule online. Piesa este jucausa, reprezentand o incursiune in mintea adolescentilor care se confrunta cu dorinte profunde si incearca sa faca fata cu orice pret ideii respingerii.

vorbeste despre modul in care iti doresti atat de mult sa fii cu o persoana, incat doare sa accepti ca acesta persoana nu te vrea si ea. Macar daca acel cineva ar fi gay, atunci ai putea gasi un motiv pertinent pentru respingere si lipsa interesului vizavi de tine. Am scris acest cantec la 14 ani, fix in momentul in care eram indragostita nebuneste de un baiat. Piesa ar trebui sa fie un mod ludic de a te confrunta cu respingerea”, declara Billie Eilish.

Premiera piesei a avut loc in cadrul show-ului lui Zane Lowe de pe Apple Music. In completarea lansarii „ wish you were gay”, Billie a facut publica si cea de-a doua parte din seria „A Snippet Into Billie’s Mind”, ce poate fi urmarita in excusivitate pe YouTube aici.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *