Billie Eilish este desemnată Billboard's 2019 Woman of the Year
2019-11-27 22:01:03

Fără nicio îndoială, 2019 a reprezentat cel mai important an pentru Billie Eilish și, din fericire, acesta este încă departe de a se fi terminat. Cu doar câteva săptămâni înainte ce cea de-a 18-a sa aniversare, de pe 18 decembrie, Billie își primește deja cadoul – Billie este, conform Billboard, femeia anului 2019.

„Billie a provocat o revoluție în această industrie prin muzica și vizibilitatea sa în mediul online, reușind să influențeze în profunzime spiritul acestei generații și având un impact masiv asupra culturii globale. Abilitatea ei de a vorbi reprezentanților generației Z, de a-i face pe adolescenți și pe tinerii adulți să se simtă acceptați în societatea actuală, i-a permis lui Eilish să crească în topuri și să vorbească în numele acestei generații prin intermediul culorii electrice a părului ei și a atitudinii sale”, declară Hannah Karp, directorul editorial al Billboard.

În luna august, creatoarea de hit-uri și cea mai tânără artistă desemnată Billboard’s Woman of the Year, a reușit performanța de a avea cel mai longeviv No. 1 din istoria clasamentului Billboard Hot 100 (surclasând piesa „Old Town Road” by Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus, ce a ocupat prima poziție a topului timp de 19 săptămâni). Albumul său de debut, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, a debutat în fruntea clasamentului Billboard 200, transformând-o pe Billie în primul artist născut secolul acesta cu un album No. 1 în acest top.

În cadrul evenimentului Billboard Women in Music, din data de 12 decembrie, Billie se va alătura lui Taylor Swift, desemnată de către Billboard Woman of the Decade, Alanis Morissette (Icon), Nicki Minaj (Game Changer), Brandi Carlile (Trailblazer) și lui Desiree Perez. Numele lui Billie Eilish se va număra printre cele ale superstarurilor care au primit în trecut această mare distincție: Ariana Grande (2018), Selena Gomez (2017), Madonna (2016), Lady Gaga (2015), Swift (2011 & 2014).
După ce a primit de curând vestea nemaipomenită a celor 6 nominalizări la cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, Billie a câștigat două premii importante, „New Artist Of The Year” și „Favorite Artist / Alternative Rock”, în cadrul galei de decernare a American Music Awards.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=R1z_6NW1iHs

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *