Big Sean lansează single-ul „Overtime"
2019-07-26 19:52:02

După doi ani de pauză, Big Sean lansează single-ul „Overtime”, un material inedit, ce compensează cu brio absența din ultima perioadă a rapperului de 31 de ani.
Produs de Hit-Boy, Key Wane și The Tucker Brothers, piesa „Overtime” este dovada clară a faptului că Big Sean are o mare influență și deține puterea de a revoluționa în profunzime peisajul muzical actual.
„Overtime” succedă cele două materiale lansate de Big Sean în 2017, „I Decided” și „Double or Nothing”, create în colaborare cu Metro Boomin.

„Într-un fel, simt cum ma întorc la rădăcini. M-am întors doar pentru a ma juca și bucura de muzică. Am simțit cum pasiunea mea a început să-mi pară o povară, o slujbă, dar acum e doar despre a compune și a mă simți bine. A fost un timp pe care l-am cheltuit cu cap. Nu am știut niciodată cât de important este să îți acorzi timp pentru a te repune pe picioare”, declară Big Sean.

Noul single semnat de Big Sean este poate unul dintre cele mai încrezătoare și puternice materiale scrise de rapperul american, dar și o mărturie onestă, emoționantă, prin intermediul căreia Sean face radiografia perioadei în care a ales facă o pauză. „Overtime” conține și câteva referințe la cultura pop și vorbește despre degradarea culturii și a mentalității colective.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *