Biffy Clyro vin cu cele mai tari piese de pe noul album la Spellground
2016-07-27 22:38:16

Unii dintre cei mai asteptati artisti la festivalul Spellground (12-14 august, Navodari) Biffy Clyro, se bucura de un succes enorm dupa lansarea celui mai nou album “Ellipsis”!

Dupa ce au primit doar recenzii pozitive si laude din partea presei de specialitate pentru “Ellipsis”, trupa continua suprematia asupra top-urilor muzicale din lume!

“Au intrat in Liga Mare”- Evening Standard

“Una din cele mai bune trupe de rock din lume”- Daily Record si multe altele…

Vanzarile albumului “Ellipsis” intrece cifra de vanzari a celor mai populare 5 albume din UK combinate!

Trupa a inregistrat un succes culminant in 2007 cu albumul “Puzzle” care s-a situat pe locul doi, apoi in 2009 “Only Revolutions” (pe a treia pozitie in top-uri) iar in 2013 cu albumul de pe prima pozitie “Opposites”.

Live-ul stream-ul de pe Facebook, in care membrii trupei au interpretat acustic piesele “Rearrange”, “Medicine” si “Howl”, a strans peste 700 de mii de vizualizari, iar noi avem ocazia sa-i vedem in carne si oase pe 14 August la Spellground Festival.

Lansarea albumului a luat cu asalt top-ul iTunes din toata lumea, plasandu-se imediat pe prima pozitie in UK, Germania, Elvetia, Austria, Israel, Luxembourg, Romania, Slovenia, Cehia, precum si nr.2 in Irlanda, Africa de Sud, iar in Finlanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Italia si-a clasat in primele 5 pozitii.

Play and replay!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *