BiBi si Ja'Mike lanseaza "All My People"
2014-09-04 15:54:00
Ja' Mike feat. BiBi - All My People

BiBi si Ja’Mike, cea mai recenta colaborare din muzica romaneasca, se anunta a fi senzatia toamnei, lansand impreuna o piesa dinamica, “All My People”, o adevarata doza de energie si optimism pusa pe ritmuri de reggae si pop.

Videoclipul care insoteste piesa este regizat de Alex Ceausu si ne conduce intr-o calatorie relaxanta in care grijile nu pot sa intrerupa voia buna. BiBi, Ja’Mike si prietenii lor se bucura de viata, plimbandu-se cu o dubita, odihnindu-se in corturi, dansand si cantand pana la epuizare.

Piesa “All My People” imbina perfect ritmuri de reggae si pop si reuseste sa transmita o stare de buna dispozitie si un tonus pozitiv. Deviza celor doi artisti este sa ne urmam visele si sa nu ne impiedicam de obstacolele ce ar putea sa ne iasa in cale.

Ja’Mike, pe numele sau adevarat Mihai Farkas, este un tanar foarte talentat care s-a remarcat inca de la 16 ani cand a inceput sa isi directioneze toate eforturile inspre o cariera muzicala. “Muzica m-a educat, mi-a dat speranta si m-a facut sa ma dedic in totalitate acestei arte”, a marturisit Ja’Mike.

Bianca Lizandru sau BiBi, asa cum este cunoscuta publicului, este o revelatie la doar 12 ani si a reusit sa capteze atentia tuturor inca de la varsta de 6 ani cand a devenit co-prezentatoare a emisiunii “H…ora prichindeilor” de la TVR2. A castigat numeroase premii la concursurile de muzica la care a participat si a facut deliciul spectatorilor prin aparitiile sale live.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *