BiBi, senzatia internetului, revine cu un nou single! Asculta "Road To Monaco" feat Klyde si Jimmy Dub
2017-05-23 19:38:41

BiBi este cu siguranta revelatia anului trecut. Micuta artista a adunat nu mai putin de 17 de milioane de vizualizari la single-ul “Ciocolata”, are unul dintre cele mai urmarite vloguri din Romania si, la doar 15 ani, a fost recrutata de echipa Disney Romania.

Astazi, 23 mai, BiBi revine in atentia industrie muzicale cu un super hit in colaborare cu Klyde si Jimmy Dub. Piesa, ce are mari sanse sa ajunga in topurile internationale, a fost compusa de Eric Turner, un compozitor american stabilit in Suedia, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tinie Tempah, Avicii, Lupe Fiasco.

este o piesa care te indeamna sa fii fericit si sa zambesti. Te duce cu gandul la vacante, distractie si fericire. Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa colaborez cu Klyde si Jimmy Dub. Acest proiect mi-a fost propus de catre echipa Roton acum un an si am acceptat din primele clipe in care am simtit vibe-ul special pe care il are. Sper sa aveti o vara superba in care sa mancati multa #Ciocolata pe beat-uri de #RoadToMonaco ! ” – BiBi

Ultimul an a fost foarte special si aglomerat pentru artista ce a implinit doar 15 ani cu cateva saptamani in urma. Dupa ce a creat isterie cu single-ul “Ciocolata”, BiBi a fost recrutata in echipa Disney Romania, unde a dat viata unuia dintre personajele din “Star Darling”. Talentul sau si timbrul deosebit au fost remarcate si de producatorii de la “Festigal”, unul dintre cele mai complexe si spectaculoase productii realizate anul trecut in Romania. A urmat “Coji de portocale”, un remake dupa hit-ul classic al Simonei Nae & Cristi Nistor, care a venit “la pachet” cu un cadou pentru fani, BiBi lansand si o versiune speciala de Craciun.

In prezent, pe artista o putem gasi si pe canalul ei de Youtube, unde lanseaza in fiecare joi noi provocari si sketch-uri muzicale prin intermediul vlogului, asteptat cu nerabdare de cei peste 70 de mii de subscriberi.

“Piesa mi-a placut de la prima ascultare, pentru ca are sound-ul perfect pentru vara. Desi a trecut prin mai multe modificari, suntem foarte incantati de forma finala, iar vocile lui BiBi si Jimmy Dub se imbina perfect pe acest stil.” – Klyde

Klyde, artistul care a facut furori vara trecuta pe scena festivalului international “Baltic Song Contest 2016”, se afla in plina campanie de promovare a single-ului “Chemistry”, piesa ce aproape a depasit pragul de 10 milioane de vizualizari.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “Road To Monaco”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *