BiBi, senzatia internetului, a lansat "Un pic, un pic"
2018-04-21 17:49:17

Artista ce la doar 15 ani a adunat peste 50 de milioane de vizualizari revine cu un nou single – Un pic, un pic.

Compus in studio-urile DeMoga de catre Theea Miculescu si Andrei Barbu, “Un pic, un pic” este primul single din 2018 al artistei si vorbeste despre o poveste de dragoste adolescentina.

Proiectul “Un pic, un pic” imi este tare drag deoarece am lucrat la el alături de oameni geniali, de care m-am atașat și de la care am avut foarte multe lucruri frumoase de învățat. Indiferent de vârsta, sunt sigură ca toți îndrăgostiții se vor regăsi in aceasta piesa si odata cu ascultarea versurilor sunt sigura ca vor resimți primii fiori ai dragostei. – BiBi

Dupa ce a creat isterie cu single-ul “Ciocolata”, ce se apropie de 40 de milioane de vizualizari, artista a fost recrutata de Disney pentru a da voce unuia dintre personajele principale din serialul Disney “Star Darling”, fiind mai apoi parte din Festigal, una dintre cele mai complexe productii realizate in Romania. A urmat un remake a hit-ului “Coji de portocale” (Simona Nae & Cristi Nistor), iar 2017 a adus single-ul “Dansez cu inima ta”, si colaborarea cu Klyde si Jimmy Dub – “Road To Monaco” – scrisa de Eric Turner.

BiBi isi mentine relatia speciala cu fanii prin intermediul vlogului, canalul de Youtube al artistei depasind 250 000 de abonati. Cel mai recent sketch muzical al artistei – Salvati de clopotel – a depasit 7 milioane de vizualizari in doar 2 luni de la lansare.

In urma cu mai putin de o luna, in cadrul TIC2018, artista a lucrat cot la cot cu Andreas Oberg si Andreas Carlsson, doi compozitori internationali cunoscuti pentru munca lor alaturi de BackstreetBoys, Katy Perry, Britney Spears si NSync.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Un pic, un pic”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *