BiBi lanseaza „Unde ai fost pana acum”
2019-04-24 20:20:35

Cu sute de mii de oameni ce-i urmaresc fiecare miscare, atat onine cat si offline, BiBi este una dintre cele mai emblematice personalitati din noua generatie. Artista revine astazi cu un nou single – Unde ai fost pana acum – o piesa care celebreaza prezenta iubirii in viata noastra.

„«Unde ai fost pana acum» este o piesa sincera, despre acea mare iubire pe care o intalnim foarte rar. Este o piesa sincera pe care o dedic fanilor mei, care sunt mereu alaturi de mine” – BiBi

„Unde ai fost pana acum” a fost compusa de artista alaturi de echipa DeMoga Music.

La doar 16 ani, BiBi reuseste sa imbine scoala, pasiunea pentru muzica si vloggingul cu un succes de invidiat.

Dupa ce a creat isterie cu single-ul „Ciocolata”, artista a fost recrutata de Disney pentru a da voce unuia dintre personajele principale din serialul Disney „Star Darling”, fiind mai apoi parte din Festigal, una dintre cele mai complexe productii realizate in Romania. Au urmat piese precum „Coji de portocale”, „Dansez cu inima ta”, „Road To Monaco”, „Un pic, un pic” si „Friendzone”, piese care au adunat zeci de milioane de vizualizari.

BiBi isi mentine relatia speciala cu fanii prin intermediul vlogului, canalul de YouTube al artistei depasind 450 000 de abonati.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *