Bibanu MixXL – Nimeni nu te vede (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Bibanu MixXL revine cu o noua piesa extrasa de pe albumul “Candidat Independent”. De data asta, dupa ce ne-a pus in tema cu minciunile pe care le intalnim zi de zi si ne-a incurajat sa nu renuntam la visele noastre, artistul ne transmite un nou mesaj prin intermediul muzicii sale.

“Este piesa mea preferata de pe acest video-EP. Ma reprezinta cel mai mult. Adevaratele realizari si reusite in viata nu sunt la vedere, sunt cele pentru care muncim si facem compromisuri, atunci cand nimeni nu te vede…in afara de tine”, a zis artistul.

Piesa beneficiaza si de un videoclip regizat de DopeFIlm in care ne arata cateva exemplare auto-moto superbe, despre care Bibanu a declarat: “Special la acest clip este aparitia celor 3 masini preparate si tunate la Onoserv si “vedeta” Shelby GT de 680 de cai putere”.

“Nimeni nu te vede” este singura piesa de pe EP pe care o canta singur, “Minciuna” fiind un feat. cu JO, iar “Visez” cu Anda Dimitriu, pentru ca, dupa spusele artistului, i se potriveste perfect, ca o manusa.

Bibanu a mai adaugat ca se asteapta ca mesajul piesei sa ajunga sa atraga atentia oamenilor si sa ii puna putin pe ganduri, altfel “ma apuc sa cant despre sofisticate si stricaciuni. Noi chiar facem muzica.”

Comentarii