Bianca Linta lansează "Bang Bang"
2018-06-21 18:06:10

Bianca Linta scrie încă un capitol în povestea ei muzicală, de această dată ca artist independent. “Bang Bang” este exact piesa pe care și-a imaginat-o, de la muzică şi versuri, până la videoclip și direcția artistică.

Melodia descrie drumul unei relații în zilele noastre. Libertatea prin care tinerii reușesc să își exprime bucuria și senzualitatea, dar și dezamăgirea, este conturată prin jocurile de cuvinte și imaginile colorate din New York.

“Consider că a fi artist înseamnă mai multe lucruri. De la unghiul în care alegi să filmezi, la emoția transmisă de cuvintele tale, fiecare detaliu are un rol important în crearea întregii povești. M-am implicat total în această piesă, iar ca artist independent, de acum sunt liberă să împart totul cu voi, exact așa cum se conturează în viziunea și sufletul meu. Ideile se joacă prea frumos în mintea mea ca să nu le aduc în realitate!” a declarat Bianca Linta.

Odată cu videoclipul piesei “Bang Bang”, Bianca Linta s-a întors pe străzile din Brooklyn, New York, unde și-a petrecut o mare parte din anii adolescenței. Pentru ea, muzica înseamnă diversitate, așa că a ales un grup de artiști – dansatori, cântăreți, pictori – și un băiețel afro pentru a transmite buna dispoziție și energia pozitivă.

Dj Uncle Tone, cel care i-a fost mentor artistei în urmă cu 10 ani, i-a făcut cunoștință cu fiul lui, Tony, care și-a chemat toți prietenii la filmare. Bianca, împreună cu amicii ei, au reușit să construiască o poveste în care fiecare s-a simțit bine și s-a bucurat de fiecare moment. În “Bang Bang”, arta urbană se împletește cu arta grafică, iar fiecare cadru ne aduce cu un pas mai aproape de ideea de libertate de creație, în toate formele ei.

“Iubesc și îmbrățișez toate popoarele și culorile acestei lumi și susțin această idee în fiecare proiect de al meu. Trăiesc pentru a vedea o lume mai bună, mai liberă și mai iubitoare, iar atâta timp cât o pot exprima prin muzica mea, voi face asta întotdeauna!” a completat Bianca Linta.

Versurile și liniile melodice ale piesei sunt compuse de Bianca Linta, iar de producție s-a ocupat Robert Lazăr (Arme). Artista l-a cunoscut anul trecut și a știut din prima clipă că vrea să colaboreze cu el, așa că încet, încet s-a conturat “Bang Bang”.

Bianca Linta s-a născut în România, însă a crescut în New York, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. Acolo, artista a început să mixeze și să compună, fiind descrisă de presa americană ca “Ioana d’Arc din viitor”. Bianca a mixat în numeroase cluburi și la festivaluri din Statele Unite, alături de nume mari de pe scena muzicii EDM. Printre cele mai cunoscute piese se numără “Naughty Truck”,” In a high”, “Love Connection” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *