BHAD BHABIE, SENZATIA DE 14 ANI, SEMNEAZA CU ATLANTIC RECORDS
2017-09-18 17:58:54

La doar 14 ani, Danielle Bregoli are o statura mica, dar o personalitate imensa. Dupa lansarea single-ului de debut “These Heaux” la sfarsitul lunii august sub noul nume Bhad Bhabie, senzatia virala a ajuns pe #1 in Spotify’s Viral US si Global Charts, depasind “Look What You Made Me Do” al lui Taylor Swift, strangand mai mult de 3,6 milioane stream-uri. Videoclipul, lansat doua saptamani mai tarziu, a explodat cu 2 milioane de vizualizari in primele 24 de ore si a inregistrat deja peste 20 de milioane de vizualizari in trei saptamani. In aceasta saptamana, Bhad Bhabie a devenit cel mai tanar rapper de sex feminin care debuteaza in Billboard Hot 100 cand “These Heaux” a aterizat pe locul 77 si i-a adus adolescentei un deal cu Atlantic Records.

Ai putea spune despre Bhad Bhabie ca este tanara, dar nu este o incepatoare in muzica, abandonand scoala din Florida de Sud pentru a face rap cu prietenii ei intr-un garaj abandonat. O femeie puternica, independenta, cu un spirit rebel, Bhad Bhabie a fost descoperita in 2016, cand aparitia ei in Dr. Phil a devenit virala, dand nastere hit-ului “Cash Me Ousside (Remix)” care a ajuns pe #73 in Hot 100. Bhad Bhabie a castigat popularitatea prin fortele propriile, construindu-si brandul in social media si devenind unul dintre conturile cu cea mai rapida crestere din istoria Instagram, crescand de la 400 la 11,2 milioane followeri in doar 6 luni, castigand contracte de publicitate cu branduri importante. Cu aproape nicio promovare, aplicatia emoji BHADMOJI a fost #1 in App Store in SUA si Canada. Cu o cariera de rap infloritoare, Bhad Bhabie este pregatita sa demonstreze ca ea este mai mult decat o meme.

NOUL ALBUM GALANTIS “THE AVIARY” DISPONIBIL ACUM

Cunoscuti international si nominalizati la Grammy, noul album “The Aviary” al celor de la Galantis, a fost lansat la Big Beat Records.

Videoclipul pentru noul single Galantis & ROZES, “Girls on Boys”, a debutat la un eveniment YouTube live stream din New York.

Pentru a sarbatori lansarea, Galantis au colaborat cu Postmates pentru un spectacol sold out in San Francisco, care marcheaza prima colaborare dintre Postmates si un artist pentru un show live.

“Galantis instiga multimea de fani cu melodii remarcabile.” The New Yorker

“In maniera Galantis, ultimul lor album imbina sunete placute calde, percutie interesanta si voci fascinante, care patineaza in mod confortabil intre dance si pop.” Billboard

“Tot ce atinge Galantis devine aur.” NYLON

In plus, melodia “No Money” este acum cel mai mare success al duo-ului – certificat cu Platina pentru 600 milioane stream-uri la nivel mondial, 288 de milioane de vizualizari pe YouTube si plasarea in iTunes Top 10 in 43 de tari.

In timp ce albumul lor de debut din 2014, “The Pharmacy”, a fost inregistrat intr-un studio izolat din Stockholm, “The Aviary” a fost realizat in tuneu. Pentru Galantis, cheia evolutiei lor artistice sta in schimbare. Christian Karlsson povesteste despre o epifanie pe care a avut-o in timp ce vizita o crescatorie de pasari din Hong Kong, care a inspirat numele albumului.

Galantis au confirmat turneul The Aviary Tour din S.U.A. in toamna. Turneul include concerte la Teatrul Grec din Los Angeles, Aragon Ballroom din Chicago si Stubb’s din Austin, mai multe show-uri urmand sa fie anuntate curand.

Galantis este duo-ul suedez format din Christian Karlsson (Bloodshy & Avant si Miike Snow) si Linus Eklöw (Style of Eye). “The Pharmacy” a ajuns pe locul 1 in Billboard Dance Chart si a inregistrat hituri ca “Peanut Butter Jelly” si “Runaway (U & I)”, cel din urma fiind certificat cu aur in 7 tari si a obtinut nominalizari la Grammy pentru “Best Dance Recording” si “Recording Best Remixed” prin intermediul remixului Kaskade. Galantis au avut show-uri live la evenimente de renume mondial, cum ar fi Ultra Music Festival, Carnavalul Electric Daisy, Coachella, Tomorrowland, Zoo Electric si Creamfields printre multe altele.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Girls on Boys”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *