Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” pe 19 februarie la Hard Rock Cafe
2016-02-10 20:11:17

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”!

Vino vineri pe 19 februarie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea -Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana şi din Băneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua evenimentului, biletele isi pastreaza pretul.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Vă invit cu mare drag la un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, după care vă aştept cu păreri. Enjoy!

00000004459-ce25-800x800-n-f15d4e6a

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *