Bere Gratis feat Sore - Noapte calda (videoclip nou)
2014-09-04 09:45:10

Inceputul anotimpului in care ne curprind sentimente unice, de la nostalgie pana la iubire pura, ne aduce un single pop, cu accente romantice de la Bere Gratis, intr-o frumoasa colaborare cu Sore.

“E un weekend in doi ce se petrece , o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viata, rostita intr-un cadru romantic. Raspunsul ramane o necunoscuta, pentru ca viata iti ofera tot timpul surprize, indiferent de experienta acumulata”, declara Bere Gratis.

Piesa “Noapte calda” este compusa de catre trupa, iar videoclipul in regia lui Deian Carmazan ii aduce pe membrii Bere Gratis si pe Sore intr-un decor idilic, in care cea mai puternica metafora este dragostea.

“Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriza. Nu ma asteptam vreodata sa cant alaturi de trupa cu care am crescut. Sunt chiar si acum emotionata in prezenta lor si tot ce imi doresc e ca piesa noastra, mesajul ei, sa ajunga direct in sufletul celor care o asculta”, povesteste Sore.

Pentru filmarile videoclipului, actiunea s-a desfasurat in Laguna Verde, o frumoasa locatie din apropierea Bucurestiului, unde putem sa-l vedem pe Mihai, solistul trupei Bere Gratis in compania lui Sore, intr-un dans al privirilor, sub imbratisarea protectoare a noptii.

„Sunt foarte bucuros ca atunci cand ne dorim un duet, atat live, pe scena, cat si la un single, colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentati vin cu drag sa cantam impreuna. Sore este artistul manusa pentru piesa si cred ca asta se va simti si atunci cand asculti piesa. Speram ca va aduce multe auditii cantecului si chiar daca piesa e usor atipica pentru Bere Gratis si Sore, cred ca va placea”, declara solistul Bere Gratis.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *