Benny blanco si Juice WRLD isi unesc fortele si isi aduc aminte absolvire prin „Graduation”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Castigator al premiilor Grammy, distins cu numeroase discuri de platina, dar si unul dintre cei mai prolifici compozitori din lume, benny blanco lanseaza „Graduation”, feat. Juice WRLD.
Videoclipul oficial va avea o distributie de exceptie, precum Hailee Steinfeld, Justice Smith, Olivia Munn, Noah Cyrus sau Maddie Ziegler si este regizat de catre Jake Schreier.

Benny si Juice nu sunt la prima colaborare, ei lansand in trecut piesa „Roses”, alaturi de Brendon Urie, care a acumulat peste 200 milioane de stream-uri pana in prezent.
Totodata, „Graduation” vine dupa lansarea albumului de debut „Friends Keep Secrets”, ce a inclus si hitul „Eastside” (cu Halsey si Khalid), certificat in prezent cu discul de platina de 4 ori.

In urma cu cateva luni, benny blanco a lansat celebra piesa „I Can’t Get Enough”, alaturi de Selena Gomez, J Balvin si Tainy.
Dar pe langa propria lui cariera, benny blanco a compus si produs melodii pentru o paleta larga de artisti din lume, precum Ed Sheeran, Halsey, Maroon 5, Sia, Rihanna, Katy Perry, Kanye West, The Weeknd si multi altii.

Pareri?

Comentarii