Bella Santiago lanseaza „Army of Love", piesa inscrisa in cursa Selectiei Nationale Eurovision 2019
2019-01-16 19:35:59

Artista a obtinut unul dintre cele doua wildcard-uri si intra in competitia Eurovision Romania.

Dupa ce a castigat marele premiu X Factor la finalul anului 2018, Bella Santiago lanseaza „Army of Love”, single care a intrat in competitia Eurovision 2019. Bella a primit unul dintre cele doua wildcard-uri si se alatura celor 23 de participanti ale caror piese au fost selectate in semifinalele Eurovision Romania 2019. Compusa de Alex Luft si Bella Santiago, „Army of Love” este o piesa care transmite energie si putere, printr-o nota de originalitate data de versurile in limba engleza si tagalog, melodicitate si rap.

„Sunt foarte fericita si entuziasmata ca merg mai departe! Este un vis implinit si imi dau seama cat de grea este aceasta competie dat fiind talentul participantilor. Sunt foarte emotionata si ma bucur ca juriul a ales ca piesa mea sa mearga mai departe si pot in sfarsit sa va dezvalui «Army of Love»”, declara Bella Santiago.

In varsta de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat in Romania in 2016. Bella s-a facut remarcata in cadrul show-ului „Romanii au talent” prin interpretarile exceptionale ale unor piese precum “I will always love you”, “Hello” si “Drunk in love”.

La inceputul anului 2017, artista lanseaza primul single si videoclip din cariera solo,„Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese precum “Vocea ta” si “Auzi cum bate”, iar un an mai tarziu, Bella impreuna cu Jukebox participa la Selectia Nationala Eurovision 2018. La finalul anului 2018, frumoasa filipineza este desemnata marea castigatoare X Factor. Artista a reusit in finala sa cucereasca atat juratii „X Factor”, cat si publicul cu piesele „Fata verde” si „Cine m-a facut om mare”, dar si cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *