Bea Miller X 6LACK lansează videoclipul piesei „it's not u it's me"
2019-04-16 20:21:39

Bea Miller și 6LACK lansează videoclipul piesei „it’s not u it’s me”, material regizat de către Pilar Zeta și Jimmy Edgar.

Clipul îți fură instant ochii – de la producție, la concept, la simboluri, dezvăluind o narațiune interesantă, care te va prinde și introduce cu totul într-un univers aparte. Videoclipul piesei „it’s not u it’s me” se concentrează asupra artistei, pe care o plasează într-un context inedit, cu accente futuriste. De-a lungul clipului și folosindu-se de un dispozitiv ce induce starea de meditație, Bea ajunge, prin intermediul visului, să se confrunte cu propria imagine și să reușească a se regăsi. 6LACK apare sub forma unei prezențe angelice, care nu face decât să îi confirme acesteia că dragostea pentru propria persoană este un aspect crucial al desăvârșirii și evoluției umane.

Încă de la lansare, single-ul „it’s not u it’s me” a stâns peste 12 milioane de ascultări și a stârnit un val de critici pozitive. Piesa „it’s not u it’s me” este prima dintr-o lungă serie de materiele, pe care Bea Miller dorește a o lansa în decursul lunilor viitoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *