Bastille lansează videoclipul piesei „Those Nights"
2019-06-07 14:54:13

Fix înainte de lansarea noului album, Bastille lansează videoclip-ul piesei „Those Nights”, un single emoționant extras de pe cel de-al treilea material al trupei, „Doom Days”.

Regizat de către Crooked Cynics, videoclipul îl are în prim-plan pe Dan Smith, solistul Bastille, așezat pe o canapea, în mijlocul unui spațiu infinit de corpuri goale și inconștiente, a căror imagine de ansamblu reflectă în mod metaforic mesajul piesei: „Nu căutăm cu toții puțină speranță în zilele acestea? Nu căutăm pe cineva alături de care să ne trezim?”. Aceste două întrebări sunt fundația pe care se clădește ideea principală a single-ului „Those Nights”, ce evocă frământările nocturne, căutarea, solitudinea, dar și umbra de speranță că, în mod neașteptat, toate acestea se vor risipi odată cu o noapte petrecută alături de un corp străin.

Albumul „Doom Days” găsește trupa Bastille într-un moment de vitalitate pură, ce străbate la un nivel mult mai intim toate frământările umanității, prin valorificarea sunetelor au consacrat Bastille și au făcut-o să rezoneze cu o întreagă planetă. Lansarea pieselor „Quarter Past Midnight”, „Doom Days”, „Joy” și „These Days” reprezintă doar începutul poveștii acestui material.
„Doom Days” marchează o schimbare în percepția creativă a formației, care se așază în antiteză față de cea regăsită pe albumul precedent semnat Bastille, „Wild World”.

Înregistrat în anul 2018, la studioul din Londra al trupei, noul album redă întocmai spiritul nevoii de eliberare, de încremenire a timpului și de distragere de la imaginea apocaliptică ce ne înconjoară. Cu peste 8 milioane de albume vândute, peste 6,5 miliarde de ascultări, Bastille continuă să fie una dintre cele mai ascultate trupe ale momentului. Spre încântarea publicului din România, trupa Bastille va susține un concert memorabil vara aceasta (1 – 4 august), la Cluj, în cadrul festivalului Untold.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *