Bastille lansează albumul „Doom Days"
2019-06-14 18:27:14

„Doom Days”, cel de-al treilea album semnat Bastille, este sinonim unei raze de speranță, care străbate cele mai tulburi perioade ale vieții. Scris de către Dan Smith și restul membrilor formației – Kyle Simmons, Will Farquarson și Chris „Woody” Wood și produs de către Mark Crew, albumul „Doom Days” are toate datele necesare pentru a da peste cap cronologia muzicală a anului 2019.
„Doom Days” marchează o schimbare în percepția creativă a formației, care se așază în antiteză față de cea regăsită pe albumul precedent semnat Bastille, „Wild World”. Înregistrat în anul 2018, la studioul din Londra al trupei, noul album redă întocmai spiritul nevoii de eliberare, de încremenire a timpului și distragere de la imaginea apocaliptică ce ne înconjoară.
„Doom Day” găsește trupa Bastille într-un moment de vitalitate pură, ce străbate la un nivel mult mai intim toate frământările umanității, prin valorificarea sunetelor au consacrat Bastille și au făcut-o să rezoneze cu o întreagă planetă. Cu peste 8 milioane de albume vândute, peste 6,5 miliarde de ascultări, Bastille continuă să fie una dintre cele mai ascultate trupe ale momentului.
Track List:

1. Quarter Past Midnight
2. Bad Decisions
3. The Waves
4. Divide
5. Million Pieces
6. Doom Days
7. Nocturnal Creatures
8. 4AM
9. Another Place
10. Those Nights
11. Joy
12. Easy Day

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/DoomDays, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *