Bastille lanseaza albumul cu numarul 4 din colectia "Other People's Heartache"
2018-12-08 19:39:23

Mult asteptatul album- mixtape- Bastille, “Other People’s Heartache Pt.4”, care a debutat muzical cu un cover original al piesei lui Cat Stevens, “Wild World”, tocmai s-a lansat, impreuna cu cel de-al doilea single extras, “Grip”, in colaborare cu Seeb.

Noua colectie de coveruri functioneaza ca o punte sensibila intre sentimentele evocate de albumul 2 si cel de-al treilea, parte din aceeasi colectie, “Other People’s Heartache”.

Daca la inceput colectia de albume “Other People’s Heartache” continea, de fapt, soundtrack-uri de filme, ulterior, cei de la Bastille au transformat toata seria intr-un playlist apocaliptic care subtitreaza perfect viziuna pop culture-ului.

Mixtape-urile “Other People’s Heartache” si-au inceput povestea in 2012, ca o forma de integrare a colaborarilor Bastille cu alti artisti, cu un aer experimental si abordand diferite stiluri, genuri si metode de productie. Ulterior, albumele s-au dovedit un mare succes si trupa le-a inclus in repertoriul sau, dupa ce mash-up-ul pentru Corona, “The Rhythm Of The Night” si piesa Snap!, “Rhythm Is A Dancer”, a urcat rapid pe locul 2 in topurile internationale. Colaborarile Bastille pentru aceasta serie de albume include artisti precum Haim, Kate Tempest, Lizzo, Elle Eyre, Angel Haze, Rag’n’Bone Man, MNEK si Skunk Anansie.

Albumul “Other People’s Heartache Pt.4”, produs de catre Bastille si colaboratorul de incredere Mark Crew, promoveaza, din nou, arta de a reinventa piese pe care le-au oferit alti artisti de-a lungul timpului. Trupa reuneste intr-un singur material discografic piese clasice din repertoriul Bastille si coveruri ale unor piese emblematice.

“Exista ceva eliberator in procesul de reinterpretare a unei piese care te-a afectat emotional la un moment dat. La fel ca un omagiu, un remake devine de fapt ecoul trairilor artistului care a semnat piesa.” – Dan, solistul trupei Bastille

Trupa Bastille a colaborat cu artisti precum Craig David, Rationale si rapperul Swarmz pentru remake-urile albumului “Other People’s Heartache Pt.4”, motiv pentru care materialul abunda de diversitate stilistica. Spre exemplu, fanii vor avea o surpriza cand vor observa ca trupa Bastille abordeaza chiar si genul trap.

Tracklisting “Other People’s Heartache Part.4”

Wild World (Intro) (feat. Kianja)
Would I Lie To You? (feat. Kianja, S-X & Craig David)
Grip
Don’t Let Go (Love) (feat. Craig David, Kianja & Swarmz)
Flowers (feat. Rationale & James Arthur)
The Descent (feat. Lily Moore, Moss Kena & Jacob Banks)
Warmth (Outro) (feat. Moss Kena)

Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/BastillePR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *