Basistul trupei Guns N' Roses, Duff McKagan, anunta lansarea albumului sau solo
2019-02-24 18:58:10

Basistul legendarei trupe Guns N’ Roses, Duff McKagan, lanseaza prima piesa, “Tenderness”, de pe mult asteptatul sau album solo, care va ajunge la urechile fanilor sai pe 31 mai.
Albumul este produs de Shooter Jennings, iar cei doi au inceput inregistraril in martie 2018, in studiourile Station House, din California. Timpul pus la dispozitie pentru inregistrari a fost extrem de scurt deoarece McKagan era in turneu cu Guns si Jennings promova albumul sau, “Shooter”.

“Cu piesa *Tenderness* incerc sa aduc in prim-plan ideea de uniune si pace si imi doresc ca intreg albumul sa devina o invitatie la meditatie si sa aduca putina alinare, daca nu vi se pare un scop prea mare. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit in calitate de artist. Ca tata, trebuie sa imi concentrez eforturile intr-o directie constructiva, pentru ca imi iubesc copiii si sotia, imi iubesc tara si simt ca acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa imi folosesc vocea pentru a incuraja o schimbare”, declara Duff McKagan.
Albumul “Tenderness” este oglindirea muzicala a best seller-ului sau, cartea “How To Be A Man (And Other Illusions).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *