Baroq feat. Sonny Flame – Mr. LoveYou (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

mr loveyou

Baroq lansează cel de-al doilea videoclip din carieră, pentru piesa “Mr. LoveYou”, interpretată împreună cu Sony Flame! Noul single îndeamnă fetele ca “odată cu venirea verii, să renunţe la inhibiţii şi să se distreze”, după cum explică tânărul artist.

“Mr. LoveYou” beneficiază şi de un videoclip realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuţ Trandafir. Filmările au avut loc în Bucureşti, pe un teren de tenis, de ţinutele artiştilor s-a ocupat Ana Nisipeanu, iar de machiaj, Alexandra Ghervasu.

“Este un clip fresh, în care eu arbitrez un meci de tenis între două fete foarte sexy! A fost o atmosferă foarte veselă la filmări, ne-am distrat pe cinste”, a spus Baroq. “Piesa are un vibe pozitiv şi versuri uşor ironice. Este o melodie perfectă pentru vară, care îţi dă instant o stare bună. Baroq este un artist foarte talentat, mă bucur că am avut ocazia să colaborăm”, a mărturisit Sony Flame.

La numai 23 de ani, Baroq se poate lăuda deja cu o carieră de suces: este un nume cunoscut în lumea jazzului din România, a susţinut nenumărate concerte şi a câştigat premii importante la diverse concursuri muzicale!

În luna martie, artistul a lansat primul videoclip din carieră, “Departe”, în care joacă Adelina Pestriţu şi care vorbeşte despre momentul acela în care tot ce îţi doreşti este să pleci undeva cu persoana iubită şi să laşi în urmă toate problemele.

Mai multe informaţii despre Baroq puteţi afla de pe pagina sa oficială de Facebook, http://www.facebook.com/BAROQofficial.

Vă invit să urmăriți videoclipul noului single Baroq feat. Sony Flame – “Mr. LoveYou”, lansat împreună cu MediaPro Music și aștept păreri.

Comentarii