Baietii de la FreeStay au mers peste 120 de kilometri!
2015-04-21 15:58:45

Cum arata un jurnal de calatorie al baietilor de la FreeStay? Membrii trupei au luat la pas strazile din 4 orase europene timp de 8 zile, unde au petrecut de Paste.

Pe langa concertele si evenimentele pe care le au impreuna, baietii sunt foarte buni prieteni si in viata din spatele scenei. Tinerii artisti au petrecut 8 zile in Brussels, Bruges, Amsterdam si Londra.

“Am mers in 8 zile peste 120 km. Am alergat dupa un autocar, iar unii dintre noi erau dati jos din autobuz pentru ca aveau expirat biletul. Am vizitat principalele atractii din fiecare oras, am fost pe la muzeul Heineken (ne-am facut o sticla personalizata FreeStay), Manneken Pis – Brussels, Parlamentul European – Brussels, Muzeul de ciocolata, din Bruges, Red Light District din Amsterdam, in Londra am fost pe la magazine de muzica si fiecare a testat diverse instrumente. N-am cantat pe nicaieri, desi ne-am fi dorit, dar curand speram la un mini-turneu in Europa”, declara Florin Ristei, solistul FreeStay.

freestay3

Mai mult, energici si plini de buna dispozitie, baietii de la FreeStay au intrat in contact cu foarte multi romani, stabiliti acolo, pe care i-au cucerit iremediabil.

“Ne-am bucurat sa fim opriti pe strada in fiecare oras, iar romanii de acolo sa ne cunoasca si sa ne aprecieze. Ne-au placut oamenii, ne-a placut organizarea, atmosfera oraselor, infrastructura, casele in care am fost cazati (am inchiriat cate o casa in fiecare oras)”, adauga Florin.

Si pentru ca s-au simtit foarte bine si au avut o vacanta perfecta, Florin si colegii de trupa planuiesc deja urmatoarea vacanta impreuna, de aceasta data pe un alt continent.

freestay2

Formata in anul 2012, la initiativa lui Florin Ristei, alaturi de Serban Niculae, FreeStay devine in foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din Romania, o continuare fireasca a succesului atins de catre Florin Ristei, fondator al trupei “Amicii”, odata cu lansarea hitului “Dana”. FreeStay inseamna: Florin Ristei – voce, Serban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilies – chitara, Mihai Toganel – bass si Vladimir Grafu – tobe.

freestay5

Ce parere aveti de gestul baietilor? Voi ati fi parcurs atatia kilometri mergand?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *