BAB ofera publicului un nou single, “Rainland”
2018-10-19 19:57:03

Dupa o luna de la lansarea EP-ului “Rework”, Bab vine cu o noutate si anume single-ul “Rainland”.
Contextul proiectului BAB se desfasoara si este gandit momentan pe parcursul a 7 albume, sub numele: Seeing  Ahead  In Between  Our Homeland  In Colors  Inside the Box  Outside of the Box.

Insa piesa “Rainland” e scoasa din acest context reprezentand doar o picatura in acest intreg care e in plin process. Ea prezinta o zi din viata fiecaruia, in care razele de soare (simbolizand speranta, credinta si bunastarea) isi fac usor simtita prezenta prin acest tinut ploios (reprezentat de meleagurile cotidiene si grijile de zi cu zi).

“Ideea de baza a piesei si clipului sunt sinceritatea, intelegerea si dragostea de aproapele nostru, care chiar si in zilele “ploioase” in acest taram/ acest peisaj, care s-a transformat intr-un taram ploios (Rainland) raman la baza si ne tulbura interiorul” explica Alexandru Bogdan Borca, membru BAB.

Clipul este regizat de Razvan Riscuta si Pataki Farkas, scenariul este scris de Alexa Emanuela (membru al trupei), iar protagonistul este actorul Richard Hladik actor la Teatrul German de Stat Timișoara.

“Rainland” a fost compusa si gandita in timpul ce formatia lucreaza si la albumul “Our Homeland” ce urmeaza sa fie lansat anul viitor.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *