Azi vă învităm să faceți o călătorie cu “Trelley blues”–ul prin noul album Rambler In The Dark al formației The Wax Road

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Începând cu riff-urile musculoase ale piesei “Let Me Feel”, albumul îmbină armonios Hard Rock-ul classic cu nuanțele Rock-ului modern cu mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Sălbăticia Fuzz-ului din piese precum “Fuzzy Air”, “Midnight Girl” sau “Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, întradevăr ne amintesc de acea perioadă a anilor ’70 și de trupe legendare ca Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience însă nu ne ancorează acolo. Trupa vine cu o abordare proaspătă și e greu să identifici o formație anumită care ar semăna cu ceea ce fac The Wax Road, totuși muzica lor are personalitate, personalitate pe care ei o păstrează în tot ce fac și pe lângă muzică.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sulfetul fiecărui ascultător, iar pentru a o calma, ultima piesă de pe tracklist, balada rock “Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și albumul, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

Albumul conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.

Album Tracklist:

1. Let me feel
2. Fuzzy air
3. Love car
4. Midnight girl
5. Do the same
6. Trolley blues
7. Do things right
8. Come to me
9. In the roll
10. RAMBLER IN THE DARK

Începând cu 1 decembrie albumul este disponibil pe rafturile on-line a celor mai importante magazine de muzică (iTunes, Amazon), rețele de streaming (Spotify), dar și pe CD la concertele de lansarede de pe 3 (Chișinău) și 4 decembrie (Iași).

Vă invit cu drag!

SPOT PUBLICITAR IAȘI:

SPOT PUBLICITAR CHIȘINĂU:

Comentarii