Aza si Adrian Sina lanseaza astazi “Mai iubeste-ma o data”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Tanara artista lanseaza single-ul “Mai iubeste-ma o data”, piesa ce marcheaza a patra colaborare cu producatorul si mentorul sau, Adrian Sina.

“Mai iubeste-ma o data” este o piesa de dragoste in care se poate regasi fiecare dintre noi, indiferent de varsta. Are ceva magic ce o inconjoara!” – Aza

Aristul din spatele unor hituri precum “Ti-am promis”, “My Passion” si “Kamelia”, Adrian Sina a remarcat-o pe Aza in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa Loredanei Groza, lansand impreuna la scurt timp single-ul de debut “Usor, usor”.

Piesa a fost urmata de o colaborare cu Directia 5 (“True Love Story”), fiind totodata invitata speciala in cadrul concertului aniversar sustinut de celebra trupa la Sala Palatului.

Aza si Adrian Sina au colaborat si in cea de-a doua jumatate a anului 2017, prima data pentru single-ul “Piatra de pe inima”, urmat de colindul “Noapte Magica”.

” este cea mai puternica piesa pe care am cantat-o pana acum. Este o piesa de suflet pentru mine, ce trezeste trairi, sentimente si emotii la fiecare ascultare. Ma bucura si ma onoreaza faptul ca Adrian Sina este alaturi de mine și in acest pas .” – AZA

“Mai iubeste-ma o data” a luat nastere in studiourile Akcent Music, iar regia clipului a fost semnata de NGM Creative.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Mai iubeste-ma o data”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Comentarii