Aza lanseaza un nou single - "Mai iubeste-ma o data" - in colaborare cu Mario Fresh
2019-08-28 15:52:38

Aza lanseaza un nou single – “Mai iubeste-ma o data” – in colaborare cu Mario Fresh.

“«Mai iubeste-ma o data» este poate cel mai frumos refren pe care l-am auzit vreodata, o piesa plina de emotie pe care vocile noastre se imbina perfect” – Aza.

De pe scena festivalurilor de muzica din copilarie, unde erau concurenti, la posibil una dintre cele mai ascultate piese din aceasta toamna. Aza si Mario Fresh colaboreaza pentru prima data pentru o noua versiune a single-ului “Mai iubeste-ma o data”.

“Este o piesa care-mi este incredibil de draga si ma bucur ca am ocazia s-o cant din nou alaturi de un alt artist pe care-l apreciez foarte mult. Imi aduc aminte cu drag de festivalurile la care participam alaturi de Mario cand eram copii si imi pare fascinant ca am ajuns amandoi sa facem ce ne doream inca de pe atunci.” – Aza

Colaborarile de succes cu Adrian Sina, Directia 5 si lansarile ce au adunat milioane de vizualizari i-au adus Azei un fan-base devotat ce o urmareste la fiecare miscare. Totodata, artista a strans o comunitate impresionanta pe TikTok, unde filmuletele postate de aceasta depasesc 1 milion de vizualizari.

Mario Fresh este unul dintre cei mai urmariti artisti din noua generatie. Descoperit de publicul larg dupa participarea la Romanii Au Talent, artistul a fost luat “sub aripa” de Alex Velea. Recent, single-ul sau ” Solo” a ajuns in topurile radio, in timp ce “Caliente”, lansata in colaborare cu Dorian Popa, se apropie de 10 milioane de vizualizari dupa doar cateva saptamani de la lansare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *