Aylin & The Lucky Charms feat. Kubat - Mutluluk (videoclip nou)
2015-04-03 12:34:38

O luna a trecut de cand Aylin a lansat piesa “Fericirea”. Acum ea le propune fanilor romani si turci sa asculte versiunea in limba turca a acestei indragute romante. Piesa se numeste “Mutluluk”, iar Aylin & The Lucky Charms o interpreteaza alaturi de un cantaret de origine turca, numit Kubat.

Ideea de a interpreta romanta “Fericirea” intr-o alta limba i-a apartinut chiar artistei Aylin Cadir. “Mutluluk” pastreaza sound-ul cu influente orientale si linia melodica aparte, cu care Aylin & The Lucky Charms au impresionat publicul din Romania in urma cu o luna. Totusi, un element surpriza il constituie vocea artistului Kubat, care se completeaza perfect cu glasul gingas al lui Aylin.

“Mi-am dorit sa inregistrez o versiune in limba turca a acestei romante inca de anul trecut, atunci cand am cantat pentru prima oara “Fericirea are chipul tau” in aceasta limba in cadrul unei emisiuni difuzate la CNN Turcia. Piesa a fost extrem de apreciata iar asta m-a facut sa realizez ca muzica romaneasca reprezinta o adevarata comoara pentru alte culturi. Tocmai de aceea, atunci cand colegul meu, Johnny Bica, ne-a prezentat acest aranjament instrumental aparte, n-am mai stat pe ganduri si am hotarat sa inregistram piesa in ambele limbi. Suntem foarte mandri de ceea ce a iesit si, totodata, bucurosi si recunoscatori pentru faptul ca talentatul Kubat a acceptat sa se implice in acest proiect”, a declarat Aylin Cadir.

Va las sa ascultati piesa “Mutluluk” al carei aranjament instrumental este realizat de catre Johnny Bica, fiind produsa de catre Electric Brother, de regia clipului ocupandu-se Iura Luncasu, iar directorul imagine este Andrei Baltaretu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *