AYANA debutează pe piața muzicală cu piesa „Nu știu”, scrisă de Irina Rimes

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cel mai nou artist din portofoliul Global Records, AYANA debutează cu piesa „Nu știu”, scrisă chiar de Irina Rimes. Pe numele ei real Ana Stănciulescu, AYANA are 16 ani, cântă de la 3 ani și spune că este pasionată nu numai de muzică, ci și de dans și de teatru, iar în timpul liber se relaxează desenând.

„Mă regăsesc în această piesă al cărei mesaj este o descriere perfectă a sentimentelor pe care nu ai putut niciodată să le spui cu voce tare. Cel puțin în cazul meu, acest mesaj înseamnă foarte mult, iar piesa este dedicată persoanei ce apare în videoclip, alături de mine într-o poză, cineva drag ce pleacă din viața mea”, mărturisește artista.
Pe lângă debutul în muzică, Ana se mândrește cu rolul principal în musicalul „Dacă noi ne iubim”, în regia Julietei Georoiu, spectacol în care o interpretează pe Jess. Musicalul „Dacă noi ne iubim” s-a jucat atât în București la Teatrul Național București, la Palatul Copiilor și Gloria, cât și la Cluj, Timișoara, Buzău, Arad, Iași, Pitești, Piatra Neamț și urmează să aibă un spectacol și în Belgia.

Talentul său vocal și maniera diferită de interpretate i-au adus mai multe proiecte și în zona de dublaj, astfel că Ana poate fi ascultată în mai multe proiecte la Netflix, Disney și Nickelodeon, unde dublează vocile mai multor personaje.

Păreri?

Comentarii