AYA NAKAMURA – Regina streaming-ului! Castiga ACUM o excursie in Olanda la ESNS!
2018-12-11 18:42:54

Videoclipul “Djadja” are peste 250 milioane de vizualizari pe YouTube (cele mai multe vizualizari din 2018 ale unui artist francez). De asemenea, videoclipul “Copines” a strans peste 100 milioane de vizualizari.

OFICIAL, ESTE CEA MAI ASCULTATA ARTISTA DIN FRANTA PE SPOTIFY SI DEEZER IN 2018!

Albumul “Aya Nakamura”, lansat pe 2 noiembrie, deja a primit Discul de Platina in Franta (peste 100 mii albume vandute) si Discul de Aur in Olanda (si 3x Platina pentru “Djadja”! Albumul s-a bucurat de cele mai multe ascultari in prima saptamana de la lansare pentru un artist din scena feminina franceza in acest an si a intrat in primele 3 locuri in Top Albume din Franta.

Fader scrie intr-un articol despre Nakamura ca: “Aya Nakamura modifica regulile rigide ale Frantei, intr-un mod frumos” si ca “…[muzica ei] nu se mai asculta doar la nivel local sau national. Intreaga lume a devenit locul ei de joaca.”

Turneul din primavara anului 2019 din Franta ESTE SOLD OUT DEJA! De asemenea, biletele pentru concertul din Franta, ce va avea loc in Olympia Hall Paris in data de 31 martie 2019, au fost vandute in 2 ORE!

Si, ca sa trecem la lucruri mai interactive:

Aya Nakamura fost nominalizata in cadrul “Music Moves Europe Talent” (fostele premii “European Border Breaking”) la categoria RnB/Urban. Scopul acestui concurs este de a evidentia artistii noi si promitatori din Europa si de a-i ajuta spre dezvoltare si la construirea carierei la nivel international.

In total, exista 24 nominalizari, alegere facuta de un juriu international si diversificat: prezentatorul de la BBC Radio 1 (Huw Stephens), directorul general executive (CEO) al clubului Estragon Italy (Katia Giampaolo), castigatorul EBBA si al premiului “Public Choice” 2018 (Kristian Kostov) si altii.

Si ca tot am mentionat mai sus despre “Public Choice”, aceasta reprezinta a doua parte a premierii! Cea mai tare parte? Te poti implica si tu, ba chiar sa fii si recompensat pentru asta! Poti vota artistul tau favorit la cele 12 categorii si ai posibilitatea de a castiga o excursie la ESNS (Olanda) in ianuarie! Tot ce trebuie sa faci e sa votezi artistii tai favoriti pe site-ul oficial Music Moves Europe Talent Awards! Castigatorii premiului Music Moves Europe Talent vor avea sansa de a concerta la ESNS, de a beneficia de un program adaptat fiecaruia si sprijin financiar pentru turneuri si promovare. Acestia vor fi anuntati la ceremonia de premiere de pe 16 ianuarie 2019.

Concursul Music Moves Europe Talent este organizat de catre ESNS si Festivalul Reeperbahn in parteneriat cu Yourope, Independent Music Companies Association (IMPALA), International Music Managers Forum (IMMF), Liveurope, Live DMA, European Music Exporters Exchange (EMEE), Digital Music Europe (DME) si media partner European Broadcasting Union (EBU), cu sprijinul Ministerului Educatiei, Culturii si Stiintei olandez, provinciei Groningen si al orasului Groningen. Premiile sunt oferite in cooperare cu Comisia Europeana si sprijinita financiar de programul Europa Creativa.

Succes!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *