AVA și Connect-R lansează o piesă plină de Emoții
2021-02-24 10:00:39

Noul EP al AVEI culminează de Dragobete cu piesa omonimă „Emoții. Piesa vine în completarea albumului care conține încă trei piese: ,,Hai pleacă”, ,,Vrei nu vrei” feat. Dorian și ,,Dragul meu”.

,,Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită.” – a spus Connect-R despre noul featuring.

Emoții reflectă un monolog interior în care artista își expune toate dorințele, trăirile și gândurile. Ea este vocea tuturor femeilor care visează la o casă, la o carieră, la călătorii, dar cel mai important – la o familie.

,,Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre.” – a declarat AVA despre mult așteptata colaborare.

Clipul îi înfățișează pe cei doi artiști în apartamentul prezidențial din Hotelul Sheraton, într-o atmosferă caldă și primitoare în care toate emoțiile și trăirile ies la iveală.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația – realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *