AURORA lansează albumul „A Different Kind of Human”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

„Cum a început intro-ul m-am și gândit că asta vreau să fac” – Billie Eilish
„În sfârșit o muzică nouă ce îmi face inima să tresalte” – Katy Perry
„AURORA live se numără printre cele mai greu de crezut și frumoase lucruri din lume. Este magică” – Shawn Mendes

„A Different Kind of Human” este noul și cel de-al treilea album al AUROREI, renumitul pop-star norvegian, și reprezintă cea de-a doua parte a materialului-surpriză lansat anul trecut, „Infections of A Different Kind”.
„Step 2″, așa cum își mai intitulează AURORA noul album, face referire la criza ecologică, la individualismul agresiv, atât de răspândit în societatea actuală. La nivel conceptual, „A Different Kind of Human” este un pas imens făcut de un artist așa tânăr, a cărui forță creativă i-a conturat o identitate greu de imitat, aducându-i prestigiu și recunoaștere globală.
Videoclipul materialului „Animal”, single-ul principal extras de pe album și lansat la începutul anului, a reușit să strângă deja peste 1,6 milioane de vizualizări. Piesa „The Seed”, cea mai recentă piesă a AUROREI, este construită în jurul unei zicale nativ-americane („you cannot eat money, oh no”) și redă întocmai tema întregului material, reprezentată de ecologie.
„Îmi lipsește furia tinereții. Nu acea ură oarbă, îndreptată simultan către tot și nimic, ci aceea care te trezește dimineața și te inspiră să faci ceva cu puterea care stă în tine. Așadar, am scris un cântec, un cântec al focului și puterii”, declară AURORA.

Track listing „A Different Kind of Human”:

The River
Animal
Dance On The Moon
Daydreamer
Hunger
Soulless Creatures
In Bottles
A Different Kind Of Human
Apple Tree
The Seed
Mothership

Ascultă / Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/differentkindofhuman, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

Comentarii