August debuteaza cu o piesa racoritoare de la Reea si Akcent: "Rain"!
2016-08-02 21:24:47

Abia iesiti din luna lui Cuptor, cand am resimtit cel mai tare necesitatea brizelor de mare si a stropilor de ploaie, in Gustar, Reea impreuna cu Akcent lanseaza o piesa ce va oferi fanilor o placuta si racoritoare surpriza.

“Rain” numele celei mai recente colaborari intre cei doi artisti, este o piesa captivanta, soundtrack-ul flirturilor de sezon. Videoclipul filmat pe litoral este cadrul perfect pentru aventurile de vara, cand creezi acele amintiri care iti vor ramane pentru mult timp in inima.

Povestea intensa, transpusa in realitate de ritmul vibrant al piesei si timbrul placut al Reei, este o delectare pentru fanii care se vor regasi in aceasta cursa de vara spre aventura.

Reea, tanara artista descoperita de Adrian Sina, s-a alaturat cu bucurie si multe emotii echipei de la Akcent Music, devenind cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu Akcent de pe albumul “Love The Show” pentru piesele “Boca Linda” si “Phou Phou”.

Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, aceasta compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda, iar in 2012 o data cu trofeul Best International Debut la festivalul Tunisia Music Awards, Reea a simtit si mai mult ca aceasta pasiune ii este defapt destin.

Incurajata si sustinuta de Akcent Music si Roton, Reea lanseaza astazi piesa “Rain” care va redefini aventurile verii si va aduce savoare muzicala plina de pasiune si prospetime zilelor de canicula!

Despre piesa, Reea declara: “Piesa asta este o declaratie de dragoste, o tatonare intre doi indragostiti. Este un joc al pasiunii in care fata misterioasa il atrage ca un magnet in mrejele ei, baiatul fiind nesigur de ceea ce simte ea. Cadrul misterios, piesajele superbe din videoclip intregesc perfect povestea melodiei. Ea fuge, el o cauta iar intr-un final se regasesc.

Sunt fericita sa fac parte din familia Akcent Music si sa il am ca mentor pe Adrian, mereu l-am apreciat si am simtit ca avem multe in comun pe plan muzical. A existat acea chimie intre noi, el a avut incredere in mine ca artist, in ceea ce compun si iata ca am ajuns sa colaboram, ceea ce este o onoare si o bucurie pentru mine.

Am lucrat foarte bine cu toata echipa la filmari, baietii de la NGM Creative sunt foarte talentati si au stiut sa ma faca sa ma simt in largul meu, suntem deja la a doua colaborare si cu siguranta o sa mai fie si altele. In plus scenariul clipului mi s-a potrivit perfect, sunt nascuta vara si mereu mi-am dorit sa filmez la malul marii. Sper din suflet sa va placa piesa si sa dansati pe ritmurile ei toata vara si nu numai.”

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ne racorim impreuna urmarind clipul noului single “Rain”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *