Au mai ramas 4 zile pana la Retro Festival
2019-06-18 15:57:26

Au mai ramas doar 5 zile pana la Retro Music Festival 2019, eveniment ce reuneste la Romexpo multe nume de legenda muzicii disco, pop si rap. Cele trei zile de festival (21 – 23 Iunie) vor include, inaintea concertelor zilnice, o serie de activitati conexe, dedicate intregii familii, astfel incat evenimentul sa fie cat mai atractiv, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mai mici. Astfel, in parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzica si dansuri specifice perioadei ’80 – ’90, evenimente antrenante pentru toata familia.

Vineri, 21 Iunie, vor urca pe scena Retro Music Festival, Las Ketchup, SNAP! (Turbo B.), Coronoa, Captain Hollywood, Arabesque, Fun Factory, Baccara, London Beat, Jam & Spoon, Dida Dragan si Corina Chiriac, in timp ce Sambata, fanii muzicii retro se vor intalni cu Ice MC, La Bouche, Patty Ryan, Milli Vanilli, Maxx, Lian Ross, CC Catch, Real McCoy, Samantha Fox, Adrian Romcescu si Adrian Daminescu. Cei care doresc sa isi achzitioneze bilet pentru ziua de Duminica, 23 Iunie, se vor intalni cu Mr. President, Culture Beat, Ace of Base (Jenny), Marc Ashley, Magic Affair, Fancy, Mirabela Dauer si Stela Enache.

Pretul abonamentelor VIP este de 500 de lei, cel al abonamentelor normale este de 200 de lei, in timp ce pretul unui bilet pe o zi este de 100 de lei, acestea putand fi achizitionate myticket.ro.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *