Au cucerit Romania si acum vor sa ajunga in America!
2016-06-20 14:52:22

Dupa ce au reusit sa impresioneze o tara intreaga, copiii de la trupa de dans Lil Style din Braila vor sa cucereasca si America.

Recunoscuta pentru performantele la nivel national si participarile la competitii internationale de dans, trupa condusa de Liliana Stan Lil Style, castigatoarea celei de-a zecea editii “Next Star” si finalista in cadrul concursului “Romanii Au Talent” s-a calificat la Campionatul mondial de Hip Hop din America ce se va desfasura în perioada 8-15 august la Las Vegas si reuneste trupe de dans din peste 50 de tari.

Pentru a putea reprezenta România pe una dintre marile scene ale lumii, dansatorii au nevoie de sprijin finaciar: “Am demostrat ca se poate. Am muncit mult pentru a ocupa pozitii de top la cele mai cunoscute concursuri si competitii la nivel national. Am facut eforturi pentru a reprezenta România în competitii din Europa, unde am purtat cu mândrie tricolorul. Speram sa o putem face si în continuare iar pentru acest lucru avem insa nevoie de ajutorul vostru”, a declarat instructorul de dans, Liliana Stan.

Cei care doresc sa sustina trupa Lil Style pentru a reprezenta Romania la campionatul Mondial de Hip Hop din America ii pot contacta direct pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/LiL-Style-Official-331589640277097/?ref=ts&fref=ts – sau pe e-mail la lildanceschool@gmail.com si la numarul de telefon: 0743143136.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna video de mai jos cu trupa de dans Lil Style, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *