Atom revine cu "Toate vin și pleacă", cel mai nou single feat. MGee
2018-07-31 23:14:44

Pe numele său real Matei Dănuţ, ATOM este unul dintre artiştii noului val al muzicii românești. care și-a descoperit pasiunea pentru versuri încă din clasele primare.

Ceva mai târziu, a luat contact cu muzica rap, fiind captivat de atitudinea libertină a idolilor săi și sperând că într-o bună zi se va putea exprima și el la fel de liber în faţa oamenilor.

În 2010, ATOM reuşeşte să îşi înregistreze prima dată piesele într-un home studio din oraşul său natal, Slobozia, iar în 2011 lansează “Cursa după hârtii “, o piesă în colaborare cu prietenul său, Peneve, omul care l-a îndrumat spre muzică.

Tot în 2011 lansează și prima piesă, “Călător prin lume”, extrasă de pe primul său album, în colaborare cu Drei Ros şi Kaye owe.

De-a lungul timpului, artistul a avut o mulțime de colaborări cu artiști Yonna (“Dor de casă”), Kafu (“Lumini de felinare”) sau Rashid (“Iubiri de-o seară”).

Astăzi, ATOM lansează o nouă super piesă, în colaborare cu MGee, intitulată “Toate vin și pleacă”. Noul single al artistului spune povestea celor puternici, optimiști, care nu încetează să spere și “să alerge” după starea de bine, după fericire… O super piesă cu un ritm vesel, potrivit în fiecare moment.

Tu ai ascultat-o???

“Dedic această piesă tuturor visătorilor și mai ales celor care întâmpină orice “strop de ploaie” cu zâmbetul pe buze.
Până la urmă “toate vin și pleacă”, nu?!
Enjoy!”

ATOM

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *