Astrid S lanseaza single-ul „Emotion”
2018-10-12 18:00:37

Astrid S lanseaza single-ul „Emotion”, o piesa emotionanta, de un dramatism coplesitor, sustinut prin acorduri de pian si versuri de o luciditate profunda.

Onestitatea ce sta la baza piesei „Emotion” cladeste un intreg univers muzical, care incearca sa redea, in mod fidel, durerea pe care minciunile o cauzeaza intr-o relatie.

„Piesa vorbeste despre acel tip de relatie prin care o multime de oameni trec. A fost scrisa chiar in momentul unei despartiri. Muzica se poate asemana cu o terapie si chiar functioneaza ca atare. Am avut ideea de a face ceva modern, care sa poata face fata probei timpului.” – Astrid S

Astrid S este o cunoscuta artista norvegiana, al carei prim material, lansat in 2016 si intitulat „Astrid S”, a inclus si single-ul „Hurts So Good”, premiat cu multiple discuri de platina. Cel de-al doilea material, „Party’s Over”, a fost lansat anul trecut si reuneste cunoscutele piese „Breathe” si „Such A Boy”. Artista de doar 21 de ani se poate lauda si cu o serie intreaga de colaborari inedite, cu artisti precum Blonde, Matoma si Shawn Mendes.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *