Astrid S lansează piesa „The First One"
2019-05-24 22:51:16

„The First One” este piesa pentru care Astrid S a lucrat împreună cu o întreagă echipă, inclusiv cu Jason Gill (Bebe Rexha, Zara Larsson), Justin Tranter (Ariana Grande, Lady Gaga) și Amy Allen (Selena Gomez, Shawn Mendes), piesă ce va fi inclusă pe noul album al artistei, a cărui lansare va avea loc vara aceasta.
„Piesa este despre cum prima dragoste te poate afecta pe termen lung. Trebuia să cânt această piesă în turneu înainte de a o lansa. A fost minunat să văd reacțiile oamenilor când au auzit prima dată piesa. Sunt încântată ca ea să poată fi acum disponibilă pentru toată lume”, declară Astrid S.
Cea mai recentă piesă a artistei, „Someone New”, scrisă în colaborare cu Charli XCX, a fost un real succes, lăudat în publicații precum The Guardian și Popjustice. Astrid S este o cunoscută artistă norvegiană, al cărui prim material, lansat în 2016 și intitulat „Astrid S”, a inclus și single-ul „Hurts So Good”, premiat cu multiple discuri de platină. Cel de-al doilea material, „Party’s Over”, a fost lansat anul trecut și reunește cunoscutele piese „Breathe” și „Such A Boy”. Artista de doar 21 de ani se poate lauda și cu o serie intreagă de colaborări inedite, cu artiști precum Blonde, Matoma și Shawn Mendes.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *