Astazi se lanseaza noul serial online 6ASE, produs de Vlad Baba
2020-10-19 17:46:48

Bucuresti, 19 octombrie 2020: Serialul “6ASE”, produs de Vlad Baba, se lanseaza astazi, in mediul online, pe YouTube. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generatiei tinere, importanta prieteniei, a unui colectiv unit si puterea unui sistem educational centrat pe nevoile copiilor.

In serial se prezinta povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripetii, dupa ce au fost rapiti de o agentie secreta. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reusesc sa treaca de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Actiunea celor 7 episoade devine cu atat mai complexa cu cat o multitudine de personaje pleaca in cautarea lor – politia, profesorii si parintii lor.

“6ASE este un proiect de suflet, realizat in orasul meu drag, Iasi. Acesta expune povestea unei generatii care consider ca ar trebui sa prefere si sa acorde o importanta mai ridicata prieteniei, in detrimentul tehnologiei.

Ma bucur ca am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul romanesc, actori profesionisti si copii foarte talentati, in care cred extrem de mult.”, spune Vlad Baba, producatorul serialului 6ASE.

Din acest serial fac parte urmatorii actori si vedete: Catalin Morosanu, Mircea Eremia, Vlad Baba, Erica Moldovan, vlogger-ul Cezara Cristescu, Razvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Codrin Danila, Ioana Jora, Mirela Chirinciuc, Loredan Stefan, Diana Dragusin, Ecaterina Males, Ioana Dumbrava, cei sase copii – David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosa, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga si multi altii. De asemenea, vor exista si alti invitati surpriza, nume mari din showbiz-ul romanesc.

“Intotdeauna am visat sa fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. 6ASE este un proiect de suflet, realizat in orasul meu natal, Iasi, de prietenul Vlad Baba.

In serial joc rolul unui tata ce pleaca in cautarea fetitei lui, care este rapita. Este pentru prima data cand joc intr-un film si sunt super entuziasmat. A fost mai greu ca in ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet sa va placa, am pus multa pasiune in el”, a declarat Catalin Morosanu.

Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, incepand de astazi, orele 19:00; episoadele vor fi postate din doua in doua saptamani. 6ASE este produs de Vlad Baba si regizat de Ciprian Iacob, dupa un scenariu scris de Erica Moldovan.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *