Astazi s-a deschis Poarta Leului. Ce inseamna asta pentru fiecare zodie

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Pe data de 8 august a fiecărui an are loc un fenomen astrologic ce poartă numele de „portalul Leului” sau „portalul infinit”.

Poarta Leului se întâmplă atunci când Pământul se aliniază cu Centrul Galactic – centrul Căii Lactee, deschizând un portal cosmic între elemente fizice şi spirituale.

Distanţa lui faţă de Pământ este de aproximativ 27.000 de ani lumină. Se consideră că în centrul galaxiei Calea Lactee se află o gaură neagră supermasivă.

Acest centru transmite un puls de energie prin intermediul Porţii Leului, care se transmite mai departe către semnele zodiacale. Acest lucru determină conştientizarea energiilor şi a acţiunilor, încurajând adoptarea unor schimbări benefice.

Denumirea fenomenului este determinată de perioada în care acesta are loc şi anume în semnul astrologic al Leului. Această poartă dă startul unei perioade de ascensiune accelerată, iar fiecare zodie în parte va simţi din plin acest lucru.

În această perioadă este încurajată uitarea tuturor grijilor şi supărărilor, gândirea pozitivă şi permiterea pătrunderii energiei, pentru evoluţia spirituală.

Iată ce influenţă are portalul Leului asupra fiecărei zodii!

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt avantajaţi de acest eveniment energetic. Au parte de succes pe toate planurile şi vor primi o sumă de bani pentru care au depus eforturi considerabile şi pe care o aşteaptă de mult timp.

Vor avea doar evenimente frumoase, iar în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile par să se aşeze încetul cu încetul.

Taur

Cei născuţi în zodia Taur ar trebui să mediteze asupra zilei de 8 august. În acel moment vor avea parte de cea mai mult energie pe care vor trebui să o fructifice şi să profite de ea la maximum.

Este momentul în care trebuie să se schimbe multe lucruri în viaţa lor şi să reuşească orice lucru pe care şi-l propun în această perioadă, indiferent cât de greu ar fi.

Gemeni

Este timpul ca cei născuţi în Gemeni să depăşească starea anostă în care se află de ceva vreme. Tot ce trebuie să facă este să îşi deschisă sufletul şi să permită energiilor pozitive să le influenţeze starea.

Soarta lor depinde de ambiţia şi dorinţa de a evolua. Portalul Leului oferă condiţiile ideale pentru a reuşi toate aceste lucruri, însă energia nu poate ajunge la ei dacă nu sunt receptivi şi nu o primesc.

Rac

Racii vor simţi o presiune din partea cuiva în această perioadă. Un partener de afaceri îi presează să spună sau să facă mai mult decât ar vrea ei.

Acest lucru îi va ajuta să îşi dea seama ce îşi doresc şi vor reuşi să prioritizeze sarcinile pe care le au de dus la capăt. Ar trebui să profite mai mult de timpul petrecut acasă cu familia şi să pună mai mult accent pe viaţa personală.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt cei mai avantajaţi în această perioadă. Se simt în largul lor şi vor avea foarte multă energie începând de azi.

Asta este ocazia perfectă pentru a schimba foarte multe lucruri la ei, care să le aducă numai succese de acum înainte. Starea de bine o să persiste mult timp şi asta se va vedea în tot ceea ce vor face.

Comentarii