Asta e cea mai mare provocare de Craciun pentru Geørge (ex-Jorge)! Gateste singur si face cozonaci!
2015-12-23 17:09:06

Daca in fiecare an era obisnuit sa fie musafir de Craciun si sa petreaca sarbatorile in Constanta, in casa parinteasca, pe la rude si prieteni, planurile s-au schimbat anul acesta pentru Geørge (ex-Jorge)! Mama lui si rudele il vor vizita de Craciun si vin la Bucuresti.

De asemenea, fiica lui, Karina, dar si fiica sotiei sale, nu vor sa plece de acasa si isi doresc sarbatori in sanul familiei! Lucru complicat, de altfel, pentru artist! Nu de alta, dar se gandeste acum ce meniu sa pregateasca pentru invitati si ce se pricepe sa gateasca. Ajutor de nadejde o sa-i fie sotia, caci fara ea nu s-ar descurca de minune in bucatarie! Asa ca o sa ajute si el la framantatul cozonacilor!

“Daca pana acum Craciunul nu ne gasea acasa, anul acesta avem o misiune grea, eu si sotia mea. Sa pregatim o masa pe cinste pentru invitati. Fetele noastre nu au vrut sa plecam la munte de Craciun si nici in alta parte, asa ca am decis sa ramanem acasa. Vine si mama mea la noi si o sa mai avem si alti oaspeti. Trebuie sa facem sarmale, recunosc, eu n-am mai facut pana acum si cozonaci. Inca nu stiu daca o sa framant singur cozonacii sau o sa ma ajute si sotia…Mai vedemJ! Am misiune grea!”, spune Geørge cu zambetul pe buze.

Voi ce planuri aveti de Craciun? Va astept cu propuneri, dar va invit si sa (re)ascultati colindul recent lansat de Geørge alaturi de Anda Adam, Lora si What’s Up. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *