Asher lansează piesa „Over You"
2020-02-21 20:34:27

Asher este de partea îndrăgostiților… care sunt conștienți că și-au ales greșit persoana pe care să o adore. El lansează piesa „Over You”, în care surprinde sentimentele contradictorii pe care le trăiește oricine aflat în această ipostază.

„Mesajul piesei reprezintă antiteza sentimentelor prin care trecem toți atunci când nu mai vrem să continuăm să iubim, dar avem nevoie de persoana aceea specială. Ne frământăm și vrem să trecem peste, exact așa pățim. Din acest gen de situație a reieșit și piesa Over You, care sper să vă placă”, a declarat Asher.

Stanciu Aser, cunoscut cu numele de scenă Asher, este un DJ și compozitor din România. La 7 ani a început să studieze pianul la Liceul de Arte din Brașov, acolo unde și-a dat seama de înclinația pe care o avea către compoziție muzicală. Inițial, Asher a câștigat recunoastere internațională și zeci de milioane de vizualizări cu remixurile pentru piese precum Carla’s Dreams – „Aripile (Asher Remix)”, Ed Sheeran – „Shape Of You (Asher Remix)”, Luis Fonsi ft. Justin Bieber – „Despacito (Asher Remix)” și multe altele, consolidându-și comunitatea creată pe canalul lui de YouTube.
Asher iubește să mixeze piese și sounduri vechi sau linii vocale noi cu stilul său de producție Deep House, Tropical House. Până acum, Asher a mai lansat trei piese originale, „Last Night”, împreună cu Pascal Junior, „Tell Me Why” și „Forever”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *