Artistul Global Records Latin, Yoandri lansează „Cherry on top", prima sa piesă cu videoclip în limba engleză
2017-12-21 16:46:43

Yoandri, artistul Global Records Latin de origine cubano-americană, le face o surpriză fanilor săi odată cu cel mai recent single și cu videoclipul acestuia: „Cherry on top”. Piesa reprezintă o premieră și un nou început pentru Yoandri, care lansează acum prima sa melodie în engleză.

este prima mea lansare în limba engleză și sunt foarte fericit că fanii mei o pot asculta, în sfârșit. Versurile sunt speciale pentru mine, pentru că s-au născut dintr-o zonă foarte profundă și mă bucur că am reușit să transpun în această piesă trăirile mele cele mai intense”, declară Yoandri.

Născut în vara anului 1999 în Miami, Florida, Yoandri Cabrera este latino-american, descendent dintr-o familie cubaneză. Un visător absolut, Yoandri se inspiră pentru cântecele sale din frumusețea a tot ce îl înconjoară. Versurile sale surprind cotidianul și poveștile de dragoste sensibile, înfiripate între personaje neașteptate, reușind să ofere fotografia unui univers adolescentin perfect.

Yoandri și-a început cariera muzicală în talent show-uri TV. Prima sa experiență a fost în „Gallando Fuerte”, unde a câștigat primul loc.

În 2014 a avut ocazia să lucreze cu Prince Royce la „La Voz Kids”. Adevăratul succes a venit după participarea la show-ul TV „La Banda”, alături de Fabyan Sanchez. Numărul său de fani a crescut spectaculos, ajungând la 450.000 de follows pe Instagram. Primul său turneu a fost un succes, reușind să cucerească publicul din Mexic și Statele Unite până în Republica Dominicană, Puerto Rico, Ecuador, Spania, Argentina etc. Așa se face că Yoandri a câștigat în scurt timp admirația unor artiști mari precum Ricky Martin, Laura Pausini și Alejandro Sanz, care nu s-au sfiit să-l laude și să-l susțină.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Cherry on top”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *